True goals

True results

Ontdek het aanbod.

Milon cirkel

Afvallen, spiermassa opbouwen of lichamelijke klachten verhelpen in slechts 2 keer per 10 dagen 35 minuten trainen. Deze trainingsmethode bestaat uit een circuit van 18 hypermoderne kracht- en cardiotoestellen die zorgen voor een uiterst effectieve en veilige full-body workout. De persoonlijke coaches helpen je constant progressie te blijven boeken en je te motiveren.

Boek gratis proefles

Yoga

True Health biedt Yin Yang Yoga, Yin Yoga en Flow Yoga van ervaren docenten aan.
Yoga is een systematische methode die je helpt om persoonlijke gezondheid, kracht en geluk te ervaren. Door middel van ademhaling ga je op zoek naar de verbinding tussen lichaam en geest.

Lesrooster

Pilates

Onder begeleiding van een docent werk je in een dynamische training aan je kracht, houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling. In deze lessen verbeter je voornamelijk de diepe spieren in je buik, bekkenbodem en onderrug. Ook helpt deze methodiek bij het verminderen van nek- en rugklachten.

Lesrooster

Boxing

Een intensieve en uitdagende full body training waar de nadruk ligt op het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Onder begeleiding van een trainer werk je samen met anderen aan verschillende combinaties en krachtoefeningen.

Lesrooster

Hammer Strength Box

In een 45’ HIIT Small Group training werk je aan het verbeteren van je kracht, skills en uithoudingsvermogen. Elke workout is een unieke ervaring door de perfecte combinatie van de beste materialen, licht, geluid en programmering. Leer de basis van Olympic Weightlifting, train je lower-body of ga de ultieme uitdaging aan in de Athletic Bootcamp!

Lesrooster

Personal Training

Ga voor de next-step. Tijdens deze personal trainingen krijg je één-op-één begeleiding van een professionele trainer. Je werkt op een effectieve en motiverende manier aan het behalen van je persoonlijke doelen.

Boek gratis proefles

Fitness

Al onze gyms zijn voorzien van luxe fitnessruimtes met free weights en verschillende kracht- en cardiotoestellen. In deze ruimtes hangt een ongedwongen sfeer waar in alle rust alleen, of samen met anderen getraind kan worden.

Boek gratis proefles

Community

Bij True Health wordt je member van een gelijkgestemde community. Verbinding en gemeenschap is wat ons anders maakt. Ontmoet elkaar voor, tijdens en na de training maar ook bij toffe en inspirerende community events.

True minds.
Beyond fitness.

Boek gratis proefles